Gure jarduna

Burruntzian egindako okela edo haragi errea eskaintzen dizugu: txahala, bildotsa, txerria,... Burruntziaren teknika: pieza osorik (kanalean) jartzen dugu, azpian egur-ikatzaren etengabeko berotasun goxoa duela eta behar den beste denboran. Bertatik bertara ikusiko duzu okela erretzen, dena zuzenean jarraitzeko aukera ematen dizugu: showcooking.

Bururatu ahal zaizun guztia egin dezakegu:

  • Ekitaldi jendetsuak: 200 pertsonatik gorako herri-bazkariak.
  • VIP ekitaldiak.
  • kirol arlokoak: futbola, estropadak, golf.
  • Ekitaldia pribatuak: jaiak, ospakizunak.
  • Sustapen-ekitaldiak: enpresen aurkezpenak, produktuen aurkezpenak.
  • Gogoan hartu dauzkazun aukerak:

    Era guztietako bezeroak dauzkagu: udal handi eta txikiak, catering eta jatetxeak, jatorri-deiturak arautzen dituzten kontseiluak, abeltzainen elkarte profesionalak, nekazarien sindikatuak, kirol erakundeak (futbola, estropadak, rugby, atletismoa, txirrindularitza, golfa). Eta beste era askotako ekitaldiak: inaugurazioak, alderdi politikoen ekitaldiak, jai pribatuak, kortijoak, masiak, baserriak, ezteguak, ehizaldiak...

    Karlos Ibarrondo despiezando un costillar de ternera

    Karlos Ibarrondo
    sakeleko telefonoa:656785790
    telefonoa:946582502
    faxa:946583336karlosibarrondo@karlosibarrondo.es