Burruntzian egindako okela edo haragi errea eskaintzen dizugu: txahala, bildotsa, txerria,... Burruntziaren teknika: pieza osorik (kanalean) jartzen dugu, azpian egur-ikatzaren etengabeko berotasun goxoa duela eta behar den beste denboran. Bertatik bertara ikusiko duzu okela erretzen, dena zuzenean jarraitzeko aukera ematen dizugu: showcooking.
Bururatu ahal zaizun guztia egin dezakegu:
Gogoan hartu dauzkazun aukerak:
Era guztietako bezeroak dauzkagu: udal handi eta txikiak, catering eta jatetxeak, jatorri-deiturak arautzen dituzten kontseiluak, abeltzainen elkarte profesionalak, nekazarien sindikatuak, kirol erakundeak (futbola, estropadak, rugby, atletismoa, txirrindularitza, golfa). Eta beste era askotako ekitaldiak: inaugurazioak, alderdi politikoen ekitaldiak, jai pribatuak, kortijoak, masiak, baserriak, ezteguak, ehizaldiak...
Karlos Ibarrondo
sakeleko telefonoa:656785790
telefonoa:946582502
faxa:946583336karlosibarrondo@karlosibarrondo.es